Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Swingerekről és nem swingerekről

Férfi szemmel...

Férfi szemmel...

Swinger (21) - avagy az első squirt

Írta: Nicole Rainbow

2018. augusztus 01. - Szalontai Ádám

Nimfomániás vagyok. S mint olyan néha lehetetlen helyzetekben izgulok fel, és kívánom meg a szexet vagy a masztit. Elég csak rá gondolnom és a puncim máris nedves. Félő, hogy ezen sorok megírását sem úszom meg szárazon.
Ez az alkalom is hasonlóképpen indult mint a többi. Egyedül maradtam a szüleim lakásában, és azon agyaltam, hogy milyen pornót kellene nézni. A gondolatot tett követte. A lakásban a gardrób szobában van a számítógép. Elindítottam a pornót. Ezt a részt én kiéheztetésnek hívom. Nem érek a puncimhoz bármennyire is kívánja már ilyenkor az érintésemet...
Előbb csak el kezd bizseregni, majd érezhetően csordogál ki belőle a kéjlé, átáztatva a tangám és a nadrágom. Két nőnek elég mennyiségű nedvességgel rendelkezek, de imádom.
Egészen fiatal korom óta masztizok, viszont arra, ami akkor történt, nem számítottam...

zz_3.jpg

Az élvezés pillanatában valami kilövellt a puncimból
A fenekem alá mindig szoktam törölközőt tenni önkielégítés előtt, a csordogálás miatt. Levettem a nadrágom és a tangám. Bedobtam a sarokba. Leültem a székre, lábakat az égbe és már alig vártam, hogy megérintsem a vágytól meredező csiklóm. A hüvelybejáratomhoz hozzáérve nedvesítettem meg az ujjaimat. Majd elkezdtem izgatni a csiklómat finom, körkörös mozdulatokkal. Ismerem a testem és tudtam, hogy nem sokáig fogom bírni élvezés nélkül. A pornón a srác éppen a csaj punciját nyalta, ehhez mérten én is rákapcsoltam a tempóra. Néha a tenyeremmel paskoltam a csiklóm, vagy egy-két ujjam megmártottam a hüvelyemben, majd egyre gyorsabb mozdulatokkal izgattam magam, amíg nem jött ez a fergeteges orgazmus. Az élvezés pillanatában valami kilövellt a puncimból. És ahogy végigfutottak rajtam a gyönyör hullámai egyre több ilyen spricc lövellt ki belőlem.

z_3.JPG

Puncispricc - megszállottként hajszolom az élményt
Felsokszorozódott az orgazmus intenzitása és soha át nem élt élményben volt részem. Először nem igazán tudtam, hogy hol vagyok, azt hittem, hogy bepisiltem. Iszonyatos mennyiségű folyadék távozott belőlem és csak ültem ott remegő lábakkal. Szőnyeget, széket eláztatva... Csak annyit éreztem, hogy nem tudom mi volt ez, de át akarom még élni.
Gyors tereprendezés a szülők érkezése előtt. Szőnyegszárítás hajszárítóval. A törölköző nem volt képes mindent felszívni, facsarni lehetett belőle a lét a befogadott mennyiségtől.
Majd az interneten elkezdtem utána nézni ennek a dolognak. Puncispricc. Azóta megszállottként hajszolom ezt az élményt. 22 éves vagyok, körülbelül egy éve tudok spriccet prezentálni a puncimmal, és imádom.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiak-blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr2614156571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása