Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Swingerekről és nem swingerekről

Férfi szemmel...

Férfi szemmel...

Swinger (12) - avagy a kereszt árnyékában

2018. július 23. - Szalontai Ádám

 Van az a csaj. Swinger. Legalábbis sokan azt hiszik róla...

Olcsó nylontáskájából előveszi a csipkés fehérneműit
Minden hétvégén ott van a klubban. Egyedül jön. Pontban 22:00 órakor belép a kapun, mikor már mindenki a társalgóban, vagy az emeleten tolong. Mindig pontos, sosem késik egy percet sem. Figyelem, ahogy az üres öltözőbe megy, lehúzza feszes fenekéről a kissé ódivatú, kopott nadrágját, fején átbújtatja a szürke garbót, majd olcsó nylontáskájából előveszi a csipkés fehérneműit. Szorosan összefogott kontyát meglazítja, haja zuhatagként omlik a vállaira. Utolsó simításként benyúl a tangája alá, ajkait megnyalja, és elégedetten néz bele az öltöző tükrébe.

Körbezsongják, de keveseknek mond igent
Két perc múlva a bárpultnál, mintha egy egészen más nő ülne, és kortyolna bele az olcsó, kommersz italba. A férfiak körbezsongják, de keveseknek mond igent. Ha a munkájáról kérdezik csak titokzatosan mosolyog, majd egy idő után ott hagyja az illetőt. A férfiak megőrülnek tőle, ajkukat kéjenc módjára nyaldossák, ahogy végigvonul a társalgón fejét felemelve, olcsó parfümszagot húzva maga után. A nők lenézően fordítják el fejüket, miközben irigykedve arra gondolnak, hogy eme nő miatt ma este is kevesebb farok jut nekik.

Bármit kérhet tőle: semmire nem mond nemet
Az emeletre egyedül megy fel. Kiéhezett, farokverő farkascsorda követi, ám ő mégsem közülük választ. Nagyobb társasághoz csatlakozik, ahol eleinte a nőket nyalja ki, majd egy, kettő, három, megszámlálhatatlan pasival dugatja meg magát. Aki megkapja éjszakára bármit kérhet tőle: semmire nem mond nemet. Aki megkapja arra az éjszakára, a mennyországban érezheti magát…

Visszabújik a szürke garbójába, majd elsiet
Hajnali négykor, még zárás előtt leoson az öltözőbe. Kócos fürtjeit szoros kontyba fogja össze, felveszi kopottas, már-már ódivatú szürke nadrágját, visszabújik a szürke garbójába, majd elsiet. Dolga van.

Az épületben hűvös van és félhomály
Vasárnap reggel dolgozni megy. Felveszi az egyenruháját, kendője alá visszatűri az elszabadult hajtincsét, derekán megigazítja ruhája övét és elindul. Az épületben hűvös van és félhomály, szinte megborzongok, ahogy egy sarokban ülve titokban figyelem. Ő fejét leszegve előre megy, majd egy lépcsőn letérdel, bal kezével megmarkolja a mellkasán lévő feszületet, miközben jobbjával keresztet vet, ajkait kitátja, nyelvét kinyújtja, mialatt a pap megáldoztatja, majd üdvözült arccal visszaül a többi apáca közé a templomban.

apaca.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiak-blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr814129095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása