Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Swingerekről és nem swingerekről

Férfi szemmel...

Férfi szemmel...

Swinger (24) - avagy egy filozófusnő a plátói klubról

2018. augusztus 13. - Szalontai Ádám

Van az a csaj. Swinger. Filozófus. Inkább swingerfilozófus, mert klubban ugyan még soha nem járt, de a lét értelmét ott keresi. Hosszasan szokott bölcselkedni a swinger miben létéről, értelméről meg csak úgy. Mert izgatja a fantáziáját. Úgy kell ezt elképzelni, mint a vallásfilozófusokat: ők sem jártak soha sem a mennyországban, sem a pokolban, szentekkel sem találkoztak, mégis jobban tudják miről szól a hit bárki másnál. Ez a csaj is ilyesféle, üldögél a kanapéján, kikenve-kifenve, ölében a laptoppal, szőlőt csipegetve, nektárt iszogatva és szárnyal a fantáziája...

z3.jpg

Nem tudod többé, hol vagy kint és hol vagy bent
A csaj filozofálgat és közben olyanokat ír, hogy minden nő swinger, és igazi énét a csoportos szexben tárja fel. Meg ilyeneket: Az egyetlen igazság: a swinger. A többi mind hazugság. Valamint: Próbálj meg swinger lenni hazugságok nélkül. Szeretni birtoklási vágy nélkül, Istenben hinni anyaszentegyház nélkül. Egyszerűen, ahogy megszülettél, bűn nélkül. Lélekből és örömmel. Mert a swinger igaz pillanataiban, amikor a külső világ és a klub között a kapu megnyílik, nem tudod többé, hol vagy kint és hol vagy bent, a testek lélekké válnak és a lelkek testekké. *** - Gondolatokat fogalmaz meg, gondolatokban éli meg, és egyre többen vallják ezeket a gondolatokat magukénak, mert úgy érzik, a klub világa valóban ezt jeleníti meg számukra. 

z3_1.jpg A swingerben, teljesen feladom magam
Csinálj, amit akarsz. Tudni fogod mindig, mitől rettegtél. A félelem egyenlő a halállal. Olyan, mint elpusztulni. Annyi, mint vége. Örökre vége. Örökön örökké vége. A swingernek soha nem kell, nem ismeri ezt az érzést, mert neki nem kell semmi. Kényszer és kötelezettség nélkül él. Tudja, ha valamit nem tesz meg akkor és ott, soha többet nem teheti meg, mert annak az éjszakának vége. Örökre vége. Elpusztult. Meghalt. Új napra ébredtünk. A swingerben, és csak a swingerben, teljesen feladom magam. Ami azt jelenti, hogy egy klubozás után már nem a régi önmagam kapom vissza, valaki mást, aki már több, igazabb, tisztább és emberibb. Ez a swinger titka. Az új világok megszületéséhez el kell pusztítani a régit.

z3_2.jpg A swinger kiköveteli magának a testi örömöket
Swinger ars poetica: Minden lélek centruma: a test. A swinger éltető vérét a vágy adja. A swinger egyenlő extázis, amiben nincs nevetés, csak gyönyör. Az igazi swinger: misztérium, amiben megszűnik az a valóság, amiben a képzeletünk szerint élünk. A swinger kiköveteli magának a testi örömöket, a test pedig a lelkieket. Aki abban a hitben él, hogy a swinger csak a testiségről szól, az tévedésben van és nagyot fog csalódni az egészben. A swingerben az a jó, hogy nem egy férfit kell elcsábítanod, hanem minden férfit... *** - A fentebbi gondolatok csak ízelítők a Swingerfilozófia címmel hamarosan megjelenő kötetből.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiak-blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr614177175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása