Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Swingerekről és nem swingerekről

Férfi szemmel...

Férfi szemmel...

Swinger (22) - avagy miért büdös a pornó?

2018. augusztus 02. - Szalontai Ádám

Van az a csaj. Nem swinger. Pornós. Nevezhetjük színésznőnek is. 17 éve dolgozik a szakmában, közel 100 filmben szerepelt, ezen kívül fellépett erotika kiállításokon, fesztiválokon. A csaj szerint a kamera előtti szex nem is olyan izgató, mint ahogy sokan gondolják.

A pornó iszonyú büdös
Nem swinger, mégis egy swinger klubban találkoztunk. Azt mondta lejött, kipróbálni, megnézni, milyen is a hely varázsa. Merthogy azt már tudja, a pornóból hiányzik a kémia és sokszor rettenetesen fáj az aktus. Hideg van, minden monoton, a forgatókönyv egy A4-es lapra van felvázolva, kb. a következő sorrendben: szopás-nyalás-dugás. Arra kérdésemre, hogy milyen a pornó, kapásból azt a választ kaptam tőle, hogy iszonyú büdös, mert azokban a szobákban, ahol hosszú órákig és napokig folyik a szex, a szag ocsmány.

z_28.jpg

Képünk illusztráció - FORRÁS: DREAMSTIME

A nők könnyen szimulálnak
És a pasik tényleg mind olyan jók a filmekben? - kérdeztem. Erre azt válaszolta, hogy a pornófilmekben minden kamu, még az elélvezés is. A pasiknál gyakrabban, mint a nőknél, mert náluk valami látszatja is kell legyen az orgazmusnak, a nők viszont könnyen szimulálnak. Egy pasi, ha nem tud kipréselni egy kis adag spermát, számtalan módszerrel lehet helyettesíteni. Nincs idő arra várni, hogy egy férfi, aki több óráig kőkemény volt, megpróbáljon kiverni egy cseppnyi gecit. Inkább trükkökhöz folyamodnak: általában feltolnak egy tejes színű folyadékkal teli csövet a farkába és ezt veri ki a jelenet végén. A fényképeken a sperma igazából a legtöbb esetben cukormáz.

z_29.jpg

A férfiak kigyúrtak és hatalmas, álló farokkal rohangálnak
A pornófilmek tele vannak gagyiságokkal, semmi életszerűség nincs bennük, mégis sokan elhiszik, és mint valóságot fogadják be, mondta a csaj. Ilyenek például, hogy minden gázszerelő, postás spontán szexre vágyik. Vagy előjátékra egyáltalán nincs szükség, két-három perc elég. Minden nő úgy elégíti ki önmagát, hogy tárgyakat dug fel a hüvelyébe vagy a nők imádják, ha rángatják a fejüket szopás közben és élnek-halnak a durvaságért. A másik hülyeség, hogy akárcsak a divatiparban, mindig egyféle ideál létezik: a férfiak kigyúrtak és hatalmas, álló farokkal rohangálnak, a nőknek pedig aprócska és csupasz puncijuk van. Minden egyéb fétisnek számít, miközben az igazság az, hogy embereknek jár a szexuális élvezet, függetlenül attól, hogy néznek ki. Ezzel pontot is téve a rövid beszélgetésünkre, átadtuk magunkat a klub misztikumának.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiak-blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3414157849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.08.02. 20:18:26

"a nők imádják, ha rángatják a fejüket szopás közben és élnek-halnak a durvaságért." jónéhány ilyen partnerem volt
süti beállítások módosítása