Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Swingerekről és nem swingerekről

Férfi szemmel...

Férfi szemmel...

Megváltó szex - Teljes film

2018. július 25. - Szalontai Ádám

Megváltó Szex from tudattagito on Vimeo.

Szokták mondani: „hiánypótló”, de legalábbis ritkaságszámba menő ez a hispán film, amiben a mediterrán derű, hit és szexualitás ötvöződik oly módon, hogy a nézőt teljesen ki tudja kapcsolni.

Pletykálkodunk, felháborodunk, kuftálkodunk, együtt gyónunk

Együtt izgulunk a szereplőkkel, válunk eggyé a fekete-fehér, majd színes mozival, sétálunk és rohangálunk a falu utcáin a többiekkel. Pletykálkodunk, felháborodunk, kuftálkodunk, együtt gyónunk, adakozunk és természetesen együtt járunk Lolitához is. Magával ragadnak a képkockák, az irónia és a humor. Magunkra ismerünk és nevetünk magunkon, mert tükör ez a film, amiben megláthatjuk emberi gyarlóságainkat, emberi erényeinket.

Dunát lehetne rekeszteni a félidióta tiniszex-filmekkel

A Megváltó szex visszahozza az érzelemdús latinos életörömet, miközben a filmipar ontja magából a laza vagy a naiv, végtelenségig  überkorrekt lovestory-kat elvéve a kedvünket bármilyen filmtől, ami a szexualitást veszi fókuszba. Dunát lehetne rekeszteni a félidióta (vagy tán egészen az) bugyimutogató, tiniszex-filmekkel, valamint a Gazdagok és Szépek hollywoodi biodíszletek kapcsolatát bemutatni igyekvő épületes melodrámákkal.

Az asszony elhatározza: bűnt követ

Dolorest, a középkorú háziasszonyt szentként tisztelik a sivár kisvárosban. A jó negyvenes anyáskodó főhősnő krónikus jóságban „szenved”, mindenkinek, mindenkor, mindenben segít: ápol, támogat, betakar. Férje pontosan ezért hagyja el: elege lesz belőle, hogy felesége mindenkivel nagylelkűen viselkedik. Az asszony nem lát más kiutat: elhatározza, bűnt követ el azért, hogy visszaszerezze férjét, és lefekszik egy csalódott, kiábrándult férfival, akibe ettől rögtön visszatér az élet.

A zordon férj visszatér a kisvárosba

A Lolitává átlényegült Dolores odaadó szexualitásának mágikus ereje, egyre több férfi jelentkezik „lelki problémáinak” kezelése céljából az elhagyott feleségnél, s lám, csodák csodája, a poros, kopott városka kivirágzik, megújul, és az emberek élete a film nyersanyagával együtt kiszínesedik. Hamarosan a városka összes boldogtalan férfija sorban áll, hogy ők is részesülhessenek Dolores áldásaiból. Az "áldásban" részesített férfiak jobban kezdenek bánni feleségeikkel, és a lakók életébe lassan visszatér a boldogság. Egy nap azonban hazatér Dolores férje.

A szexfilmek izzadt, karmolós jelenetei

A film igazi egyediségét az a sajátos stíluskeverék adja, melyben példázat, moralitás és bohózat ötvöződik egyfajta felnőtt mesévé jóságról, bűnről, dogmákról, odaadásról és féltékenységről. Ha valaki unja már az egyformára plasztikázott és lakkozott „filmsztárokat”, ebben a moziban találhat magának több tucat valódi/balós arcot. A művi szexfilmek izzadt, karmolós jelenetei helyett itt a sztereotípiák folytonos kibillentése, a „szent vagy ringyó” témával való felszabadult, tragikomikus játék kap főszerepet. Mély humanitás, sok fény és levegő jellemzi ezt a filmet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiak-blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr2514134353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása