Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Swingerekről és nem swingerekről

Férfi szemmel...

Férfi szemmel...

Swinger (15) - avagy mindenről a szex jut eszébe

2018. július 26. - Szalontai Ádám

Van az a csaj. Swinger. Mi az, hogy! Nagyon is! Habzsolja a szexet, nagyvilági életet visz, egy igazi díva. Nem írom le, hogy néz ki, egy biztos: görcsbe állna a farkad tőle. Azért nem írom le, mert nem tudom leírni, és benne nem is az a lényeg, hogy milyen külsőleg, hanem ki ő valójában…

Nem marad utána más, csak kifacsart, szárazra ürített fasz
Egy nimfomániás, aki nem utálja magát ezért. Elismerte, rájött nem tud lekattanni a szexről, kell neki, mint egy falat kenyér, elfogadta magát ilyennek. Imádja a pináját, a romlott, mocskos bujaságát. Az étvágya csillapíthatatlan és nem tud magának határt szabni. Ritkán, havonta egyszer, ha beszabadul a klubba, nem marad utána más csak kifacsart, szárazra ürített fasz. Pedig ránézésre inkább egy befelé forduló, kissé depis nő benyomását kelti, akiről nem is képzelnéd, hogy megőrül a szexért. A szex bármilyen formájáért, válogatás nélkül.

Tucatnyi műbránere van, pornót néz
Mindenről a szex jut eszébe, megszállottja a testiségnek, az élet minden egyéb területe teljesen háttérbe szorul. Mikor éppen nem dugatja magát valakivel, akkor azzal foglalatoskodik, hogy megtervezi, megszervezi az elkövetkező aktusokat, klublátogatásokat. Kényszeres önkielégítő, rengeteget masztizik, tucatnyi műbránere van, pornót néz, ötleteket merít.

z_17.jpg

Soha nem hallotta elhangzani a szeretlek szót
Mégis mi volt az oka, hogy a csaj ilyenné vált? Nem vagyok pszichológus, de azt a közhelyet elsüthetem: nehéz gyermekkora volt. Nem, nem erőszakolta meg apja, nem éhezett, mindent megkapott, ami egy gyereknek jár. Anyagi szempontból. Érzelmileg volt elhanyagolva a csaj. Apja bányamérnök volt, aki éjjel-nappal a szénbányában leledzett, könyvelőként dolgozó anyja pedig a lányát néhány hónapos korában egy bébi-sintérre bízta, a munka és a háziasszonyi elfoglaltságai miatt. Amúgy sem volt érzelmi túltengés a családban, sem az apja, sem anyja szájából soha nem hallotta elhangzani a szeretlek szót, sem egymás iránt, sem őfelé. Ezért is értéktelennek érezte magát. Idejekorán fantáziavilágba menekült, sármos pasikkal élte meg a hiányként jelentkező szeretetet.

Szart sem ér a farkuk, felrakhatják a polcra, befőttnek
Ahogy mindenkinek, neki is erős szégyenérzete és a bűntudata volt a szexfüggősége miatt. Szorongott, reménytelenséggel és kétségbeeséssel élt együtt, ezért gyakran depresszióba esett tini lányként. Magányosnak és elszigeteltnek érezte magát, kapcsolatai sorban kudarcot vallottak, a fiúk nem bírták az iramot. Eleinte persze a pasik is élvezték, hogy micsoda szexuális játékszerre akadtak a csaj személyében, de kis idő múlva már nem bírták az iramot. Kipörgette őket a szexmániás csaj mókuskereke, gondolom úgy, hogy soha többet nem dicsekedtek azzal, hogy milyen menők az ágyban. A csaj mellett rájöttek, hogy piskóták, szart sem ér a farkuk, felrakhatják a polcra, befőttnek.

Egyedül maradt az összes hazugsággal
Ezért kezdett el swingerklubba járni. Az illúzió miatt. Hogy nem magányos, hogy ő is szerethető ember és értékes. Neki is lehet hatalma, nem csak a saját kontroll nélküli testisége felett, hanem a férfiakon is. Pedig nagy tévedésben volt a csaj. Hiába szexelt annyi férfival és nővel, nem volt kivel beszélgetnie, egyedül maradt az összes hazugsággal. A túlfűtött szexuális életével önmagát próbálta kényeztetni, szerethetőségét, önbecsülését növelni. Azóta is klubba jár, és keresi gyerekkorában elveszett önmagát.

z_16.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiak-blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3214143813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalandfereg 2018.07.28. 07:50:54

Amikor ezeket a swinger elmenybeszamolokat olvasom, nekem is mindig azon jar az eszem, mennyire a onmegvalositas tokeletes harmoniajanak probaljak lattatni az irok a swingerklubba jarast, es ehhez kepest mennyire nem stimmel semmi az egesszel, sose all ossze egy kerek tortenette, santit, kilog a lolab.
Az okokon nem kezdtem el gondolkodni, reszben biztos ilyesmik, de nem csak egyeni problemak vannak itt, hanem ossztarsadalmiak is, nem tul egeszseges pl., hogy egy nagy online ujsag ilyen szeles teret nyujtson egy ilyen kifacsarodott ugynek.

Santer 2018.07.28. 07:51:09

Ez konkrét valaki, vagy fikció?

czerka 2018.07.28. 13:12:34

Én nem szeretem a swingert. Inkább a spontán létrejött vagy társkeresőn összehozott többesszexet preferálom.

Szalontai Ádám 2018.07.28. 14:30:03

Az élet írja a legbrutálisabb történeteket, nem kell hozzá sok fantázia, fikció...
süti beállítások módosítása