Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Swingerekről és nem swingerekről

Férfi szemmel...

Férfi szemmel...

Swinger (28) - avagy az impotencia mélyebb értelméről

2019. január 24. - Szalontai Ádám

Van az a csaj. Swinger. Nem swinger. De mindegy is, ez a bejegyzés nem róla szól, hanem a pasijáról. Aki impotens. Egy szexuális nyomorék, konkrétan nem áll fel a farka. Hogy vette észre? Természetesen a klubban, amit utólag, sértett önérzetében, csak egy disznóólként jellemzett.

Titan Gel Gold Deutschland

Szexfüggő volt, a legyet is megbaszta volna röptében
Szülinapos volt, a csajával megbeszélték, hogy a klubban ünneplik meg a nagy napot, eget-földet rengető baszásokkal. Még arról is szó esett, hogy egyszerre két csaj is kényezteti. Remegő lélekkel várta az estet, tudta, most vagy soha, de bizonyítania kell. Készen is állt rá. Amúgy is szexfüggő volt, a legyet is megbaszta volna röptében. De tél volt, és a klubban olyankor nem voltak legyek, csak csajok, mindenféle, főleg kerek fenekű, vonal tangában, pasik, álló farokkal. De valahogy, valamiért, neki akkor és ott nem állt fel, pörgött az agya a miérteken, nem segített rajta semmi, pedig mellette-alatta-felette döngették a nőket, akik hangosan élveztek. Sokan voltak azon a hétvégén is a klubban, egy talpalatnyi szabad hely nem volt, éppen hogy csak a lépcsőfordulóban nem dugtak. A farka ennyi inger hatására sem állt haptákba. Ilyen még nem fordult elő vele. Soha.

Bárkivel előfordulhat pillanatnyi üzemzavar
Lement a társalgóba és inni kezdett. Nem is, inkább vedelni. Be akart rúgni, el akarta felejteni ott rögtön az egész kudarcot. És a csaja ellen fordult, aki türelemre akarta inteni, meg akarta nyugtatni, hogy ne izguljon, nincs semmi baj, bárkivel előfordulhat pillanatnyi üzemzavar. Minél inkább nyugtatta, annál idegesebb lett. Mi az, hogy mással is? Ő nem más, őt ne nyugtatgassa senki, főleg ne a csaj, akivel együtt él. És akkor elcsattant az első pofon.

Kapcsolódó kép

Impotencia-frusztráció-agresszió
A vérében volt az agresszió, hiszen úgy nőtt fel, hogy a szeme láttára is állandóan verte az anyját az éppen aktuális mostoha faterja. Tudta nagyon jól, ez egy folyamat: impotencia-frusztráció-agresszió. A swinger klubban történt cirkuszt újabbak követték, mert már otthon is képtelen volt teljesíteni. Kedvenc pornószínésznőjével, Shay Fox-szal tucatnyi filmet nézett meg a neten, de semmi. Sőt, az agressziója kiterjedt. Rasszista lett, utált minden feketét, főleg a hatalmas farkuk miatt, amivel Shay-t dugták orrba-szájba, ami csak belefért. Utálta a migránsokat, mert tudta, csak azért jönnek Európába, hogy megkeféljék azokat a csajokat, akiket ő képtelen.

A rossz nyelvek szerint kecskebaszó lett
Az otthoni durvulások, illetve a vállalhatatlan megnyilvánulásai – facebookon nyíltan uszított, egyre többet ivott, az élő fába is belekötött – miatt el kellett költöznie, hiszen a rendőrség már naponta felkereste. Úgy döntött, hogy remete lesz. Felköltözött a hegyekbe és kecskéket tartott. Évekig élt a fent a magas hegyekben, barlangokban meghúzva magát, a rossz nyelvek szerint kecskebaszó lett. Egyik napon azonban összeakadt egy bakmedvével. Évekkel később találtak a maradványaira, de még arra sem méltatták, hogy levigyék a faluba. Ott rohadt meg fent, mindenki által elfeledve...

Wild Brown bear (Ursus Arctos Arctos) in the summer forest. Natural green Background

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiak-blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr5114585196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása